Klaverblad Toercaravanverzekering Standaard Verzekering aanvraagpagina

Met de Toercaravanverzekering van Klaverblad Verzekeringen heeft u met de Standaard Verzekering voor uw occasion caravan een uiterst complete verzekering voor een zeer scherpe premie. Speciaal voor occasion caravans heeft Klaverblad Verzekeringen de standaard verzekering. Zo bent u perfect verzekerd, voor een lage premie. 

Dagwaarde verzekering!

Bij het afsluiten van een verzekering voor een occasion caravan heeft u met de standaard verzekering van Klaverblad bij een total loss schade, recht op vergoeding van uw schade op basis van de dagwaarde van uw caravan. Heeft u uw caravan net aangeschaft dan is de dagwaarde van uw caravan gelijk aan de aankoopwaarde.


Uw caravan compleet verzekerd

De standaard caravanverzekering van Klaverblad Verzekeringen is standaard al heel compleet. U bent verzekerd voor aansprakelijkheid, brand, blikseminslag, storm, diefstal of poging daartoe en enig ander van buiten komend onheil. Deze dekking kunt u nog uitbreiden met de toeslag verhuur wanneer u de caravan incidenteel particulier verhuurt.

Klaverblad Tourcaravan Standaard VerzekeringAansprakelijkheid

Met de dekking aansprakelijkheid krijgt u een vergoeding als u met uw caravan schade heeft veroorzaakt aan anderen en aan hun spullen.


Allrisk

De verzekering biedt standaard dekking voor risico’s als brand, blikseminslag, storm, diefstal of poging daartoe en enig ander van buiten komend onheil.


Inboedel / voortent of luifel / accessoires

Met deze uitbreiding verzekert u de inboedel, uw voortent/luifel of de accessoires van uw caravan mee. Hiervoor gelden dezelfde dekkingen als voor uw caravan.


Eigen risico

De caravanverzekering van Klaverblad Verzekeringen heeft een laag eigen risico van
slechts € 45,- per gebeurtenis.


Hulpverlening

Deze verzekering geeft u recht op hulpverlening voor uw caravan als u na pech, diefstal of een ongeval met uw caravan of het trekkende voertuig niet meer verder kunt. Tevens geeft deze verzekering dekking voor de kosten van het huren van een ander vakantieverblijf, wanneer de caravan verloren gaat of ongeschikt wordt om de vakantie te kunnen voortzetten.


Hagelschade

Hagelschade komt zowel buiten Nederland als binnen ons eigen land steeds vaker voor. De standaard verzekering van Klaverblad geeft dekking voor de vaak hoge kosten van reparatie wanneer uw caravan is getroffen door een flinke hagelbui.


Particuliere verhuur

U kunt het particuliere verhuren van uw caravan aan een privépersoon meeverzekeren. Het gaat dan om verhuur voor recreatief gebruik. Wanneer u voor deze dekking kiest, is de caravan hetzelfde verzekerd als wanneer u er zelf mee op pad gaat. De dekking voor particuliere verhuur geldt niet als u uw caravan bedrijfsmatig verhuurt of als u deze gebruikt voor iets anders dan recreatie.

Klaverblad Verzekeringen

Toercaravanverzekering Klaverblad VerzekeringenMet onderstaand aanvraagformulier voor de toercaravanverzekering vraagt u een verzekering aan van Klaverblad Verzekeringen. Caravanpolis.com/Recreatie Zeker heeft goede ervaringen met de toercaravanverzekering van Klaverblad. De algemene voorwaarden van de toercaravanverzekering kunt u hier downloaden.

Belangrijk om te weten

* Alle vragen met een * moeten worden beantwoord voordat u de aanvraag naar ons kunt versturen.
# Indien u bij de vraag omtrent hoe u wenst te betalen kiest voor automatische incasso, dan gaat u middels het versturen van dit formulier akkoord met automatische incasso. Dit betekent dat u Klaverblad Verzekeringen toestemming geeft om uw premie en kosten per termijn automatisch van uw rekening af te schrijven.
Het is voor de verzekering van belang dat de gegevens worden verstrekt van degene die in de regel het motorrijtuig bestuurt waaraan de caravan gekoppeld wordt.

Aanvraagformulier standaard verzekering toercaravanverzekering Klaverblad

Bedenktermijn

Als u de verzekering toch niet wilt afsluiten, moet u deze binnen 14 dagen opzeggen. In dat geval doet u een beroep op het herroepingsrecht. Het opzeggen van de verzekering binnen de bedenktermijn kost u niets. Let op: voor verzekeringen met een looptijd van minder dan 1 maand geldt deze bedenktermijn niet. Voor verzekeringen die direct ingaan en die u binnen 14 dagen opzegt, mogen wij poliskosten in rekening brengen. U betaalt geen premie voor de periode dat de verzekering gelopen heeft omdat de verzekering per ingangsdatum wordt beëindigd. U kunt dan geen beroep doen op dekking.