Aanvraagformulier caravanverzekering London Verzekeringen

U heeft gekozen voor een caravanverzekering van London Verzekeringen

Via deze pagina vraagt u een caravanverzekering aan van London Verzekeringen. London VerzekeringenCaravanpolis.com/Recreatie Zeker heeft goede ervaringen met de caravanverzekering van de London. De algemene voorwaarden van de caravanverzekering  van London Verzekeringen kunt u hier downloaden.


Onderstaand de voordelen van de caravanverzekering van London Verzekeringen nog even kort op een rijtje:

  •  U krijgt een vergoeding bij schade aan of verlies van uw caravan. Behalve als dit door storm of hagel komt. Daarvoor heeft u de plusdekking nodig.
  •  Is uw caravan niet ouder dan 2 jaar? Dan betaalt London Verzekeringen  u het bedrag waarvoor u dezelfde caravan nieuw kunt kopen.
  •  Is uw caravan niet ouder dan 7 jaar en bent u de eerste eigenaar? En is uw caravan op dit moment niet ouder dan 5 jaar? Dan betaalt London u, tot dat de caravan 7 jaar oud is, ook het bedrag waarvoor u dezelfde caravan nieuw kunt kopen.
  •  Is uw caravan niet ouder dan 7 jaar? En bent u niet de eerste eigenaar van de caravan? Dan betaalt London u het bedrag dat uw caravan waard was direct voor de schade.
  •  De eerste 3 jaar krijgt u ook een vergoeding bij materiaal- en constructiefouten (als u de eerste eigenaar bent).
  •  U krijgt een vervangende caravan bij uitval of verlies van de caravan vlak voor of tijdens uw vakantie.
  •  U heeft een laag eigen risico van € 75,-.
  •  Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe meer korting u krijgt op uw premie. De maximale no-claimkorting bij schadevrije jaren is 15%.

Vraag hier uw London caravanverzekering aan

Door op het logo "verzekering afsluiten London Verzekeringen" hieronder te klikken, komt u in de afsluitmodule van London Verzekeringen. Kies in het eerste scherm onder het kopje "Recreatie" voor "Caravan" en klik vervolgens op "volgende". U kunt vervolgens de caravanverzekering afsluiten met de dekkingen die u wenst. De polis loopt dan via het agentschap van Recreatie Zeker. 
Voor vragen en/of ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen. Kijk  voor onze gegevens op onze contactpagina.

Caravanverzekering afsluiten van London Verzekeringen