Over ons - Caravanpolis voor de beste caravanverzekering

Caravanpolis.com helpt u de beste caravanverzekering te vinden

U bent zuinig op uw caravan en u wilt dit kostbare bezit dan ook goed verzekerd hebben. Maar bij welke verzekeraar bent u dan aan het juiste adres?

Caravanverzekering van een caravan specialistAlle verzekeraars beloven een uitstekende dekking en een lage premie. Maar het valt niet mee om door al die kleine lettertjes heen nu echt te bepalen wat er allemaal wel en niet verzekerd is. Heeft u een keer de pech dat u een schade heeft, dan moet u maar afwachten of alle beloftes die van tevoren werden gedaan ook allemaal uitkomen.

Voor veel verzekeraars zijn caravanverzekeringen een beetje een bijproduct geworden en houden zij zich liever bezig met producten waar veel meer vraag naar is of waar veel meer winst mee gemaakt kan worden.

Ondanks de mooi plaatjes op de websites van verzekeraars, werken er door verdergaande automatisering en de nadruk op het zo efficiënt mogelijk afhandelen van vragen van klanten, steeds minder medewerkers met passie voor caravans en kamperen en specialistische kennis over de bijbehorende verzekeringen. Desondanks blijven veel verzekeraars roepen dat zij de beste verzekering hebben ook als dat duidelijk niet het geval is.

Bij ons draait alles om caravanverzekeringen

Caravanpolis.com is een website van Recreatie Zeker.
Mijn naam is Stefan Pellicaan. Ik ben begonnen met Recreatie Zeker omdat ik een passie heb voor kamperen en recreatie en ruim 25 jaar ervaring heb in het adviseren, ontwikkelen en verkopen van reis- en recreatieverzekeringen. Deze ervaring wilde ik gaan gebruiken om mensen te helpen zorgeloos te kunnen genieten van hun vrije tijd met hun caravan, camper, boot etc.

In verschillende functies heb ik bij reis- en recreatieverzekeraars leidinggegeven aan afdelingen die zich bezig hielden met het accepteren van verzekeringen, nieuwe producten ontwikkelde en tussenpersonen informeerde en ondersteunde bij de verkoop van reis- en recreatieverzekeringen. Tussen 2006 en 2011 heb ik meegewerkt aan ruim 30 afleveringen van het RTL4 programma Campinglife waarin ik onder andere met Sander Janson en Marit van Bohemen in korte items tips gaf aan kijkers over het voorkomen van schade tijdens het kamperen en wat te doen wanneer je dit dan toch een keer overkwam.

Samen met mijn gezin trekken wij er tijdens vakanties graag op uit met onze caravan. We genieten van het kamperen en het buitenleven. Het is dan ook heel vervelend wanneer je plannen worden gedwarsboomd door schade of pech waardoor dat korte kampeerseizoen nog korter wordt.

Kampeer & Recreatie Tips

Kampeer & Recreatie TipsHet liefst heeft u natuurlijk helemaal geen schade. Daarom geven wij u gratis tips die u kunnen helpen om schades te voorkomen en die bijdragen aan een zo goed mogelijk onderhoud van uw caravan. Hierdoor kunt u nog meer onbezorgd genieten van uw caravan. Verder zijn we altijd op zoek naar nieuwe artikelen die het kamperen en recreëren nog leuker maken. We maken afspraken met de leveranciers zodat u deze artikelen met korting kunt aanschaffen.

Wilt u ook zeker genieten meldt u dan aan voor onze Kampeer & Recreatie Tips

Meldt u aan voor onze gratis Kampeer & Recreatie Tips

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.

Dit zeggen klanten over ons

Testimonial Aafke en Hessel Evers

Daarom bent u bij ons op het juiste adres voor het verzekeren van uw caravan

Wij zijn nog echt gespecialiseerd in kamperen en caravanen en weten uit eigen ervaring waar u tegenaan kunt lopen. Met deze kennis en ervaring in ons achterhoofd vergelijken we de verschillende aanbieders van caravanverzekeringen met elkaar. Hiermee maken we voor u inzichtelijk welke verzekeraar de beste verzekering heeft voor uw caravan.

Maar we helpen u niet alleen wanneer u de verzekering gaat afsluiten. Het belangrijkste van een verzekering komt namelijk altijd pas later of misschien wel helemaal niet. Maar mocht u de pech hebben dat u schade krijgt, dan helpen wij u om uw schade vergoed te krijgen. Dit doen we door:
  • U te helpen met het indienen van de schade
  • De verzekeraar te controleren of deze wel volledig aan zijn verplichtingen voldoet
  • U te helpen om de verzekeraar alsnog te overtuigen de schade te vergoeden wanneer wij van mening zijn dat je daar recht op hebt
Kortom, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de juiste verzekering afsluit en dat u krijgt waar u recht op heeft. Mocht u desondanks klachten hebben over onze dienstverlening, vragen wij u ons dit direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Mocht u van mening zijn dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kun u zich wenden tot:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.016203.

Natuurlijk komen wij in eerste instantie graag met u tot een oplossing!

Verzekerd van een eerlijk en deskundig advies

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen.
Recreatie Zeker is ingeschreven bij de Authoriteit Financiële Markten. Ons AFM vergunningsnummer is 12043544.
De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Meldt u aan voor onze gratis Kampeer & Recreatie Tips