Bed&Wheels caravanverzekering

Particulier verhuur meestal niet verzekerd!

Op de meeste caravanverzekeringen is het als particulier verhuren van uw caravan aan een Bed and Wheelsandere particulier niet verzekerd. Speciaal voor klanten van Bed&Wheels biedt Recreatie Zeker de caravanverzekering van Europeesche verzekeringen inclusief de mogelijkheid om uw caravan ook goed verzekerd te hebben gedurende de periode dat deze aan een andere particulier is verhuurd.

Loop geen risico en check of particulier verhuur is meeverzekerd op uw huidige caravanverzekering! 


Wanneer u verzekerd wilt zijn van een goede verzekering inclusief dekking voor het risico van particulier verhuur, vraag dan hier uw offerte aan of sluit direct uw verzekering af.

Voordelen van een Europeesche Caravanverzekering:Europeesche Caravanverzekering

  • Bepaal zelf de waardegarantieperiode!
    Bij het afsluiten van de verzekering kiest u zelf voor een periode van 1, 3 of 5 jaar waarde-garantie. Tijdens deze periode blijft de verzekerde waarde van uw caravan gelijk. Daarna past de Europeesche de verzekerde waarde èn de premie jaarlijks automatisch aan. U betaalt dus nooit teveel!
  • Uw caravan op maat verzekerd
    U stelt de Caravanverzekering van de Europeesche op maat samen. Zo houdt u de kosten in de hand: u betaalt alléén voor wat u echt nodig heeft. Standaard bent u verzekerd voor Aansprakelijkheid en Brand/diefstal/natuur. De andere dekkingen kunt u zelf kiezen.
  • Extra voordeel door samenwerking met Omnia
    De Europeesche werkt in Nederland samen met Omnia. Uw schade laten repareren bij een Omniaherstelbedrijf heeft voor u veel voordelen: – € 150,- minder eigen risico bij reparatie; haal- en brengservice; – geen extra kosten voor montage van een hagelbestendig dak, bij dakvervanging na hagelschade; – veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoud; – landelijke dekking, dus altijd een Omniaherstelbedrijf in uw regio.

Wilt u in detail kennisnemen van de voorwaarden van de caravan- en vouwwagenverzekering van de Europeesche, dan kunt u deze hier dowloaden.

Belangrijk om te weten

Euroopeesche Caravanverzekering aanvragenHet is belangrijk om onderstaand offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Alleen wanneer u het formulier volledig en juist ingevuld aan ons verstuurt, kunnen wij u een juiste premie offreren.
Wanneer u direct de verzekering van de Europeesche wil afsluiten kunt u op de button hiernaast klikken en komt u direct in de aanvraagmodule.

Bed&Wheels actiekorting:

Wanneer u in 2018 u caravan gaat verhuren via Bed&Wheels en u op Caravanpolis.com/Recreatie Zeker een Europeesche Caravanverzekering afsluit, ontvangt u 10% premiekorting. Deze korting is niet slechts één jaar geldig maar u behoudt deze korting zolang uw polis loopt.

Aanvraag offerte caravanverzekering

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.

Contactgegevens Recreatie Zeker


Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen?
Om contact met ons op te nemen vindt u hieronder onze gegevens. Op de speciale Bed&Wheels FAQ-pagina vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen terug. Misschien staat het antwoord op uw vraag hier ook al tussen.
Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Recreatie Zeker
Gerberalaan 43
1424AR De Kwakel
Tel.: 085-30 31 191
E-mail: info@recreatiezeker.nl

KvK nr.:  64052370
BTW nr.: 186565501B01
AFM nr.: 12043544

Openingstijden Recreatie Zeker

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur - 17.30 uur.

Contactformulier

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.
Velden met een * zijn verplicht.