Unigarant caravanverzekering

Unigarant Verzekeringen

Caravanverzekering Unigarant VerzekeringenMet onderstaand aanvraagformulier voor caravanverzekering vraagt u een verzekering aan van Unigarant Verzekeringen. Caravanpolis.com/Recreatie Zeker heeft goede ervaringen met de caravanverzekering van Unigarant.
De algemene voorwaarden van de caravanverzekering kunt u hier downloaden.

Belangrijk om te weten

* Alle vragen met een * moeten worden beantwoord voordat u de aanvraag naar ons kunt versturen.
# Indien u bij de vraag omtrent hoe u wenst te betalen kiest voor automatische incasso, dan gaat u middels het versturen van dit formulier akkoord met automatische incasso. Dit betekent dat u Unigarant Verzekeringen toestemming geeft om uw premie en kosten per termijn automatisch van uw rekening af te schrijven.

Aanvraagformulier caravanverzekering

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.

Bedenktermijn

Als u de verzekering toch niet wilt afsluiten, moet u deze binnen 14 dagen opzeggen. In dat geval doet u een beroep op het herroepingsrecht. Het opzeggen van de verzekering binnen de bedenktermijn kost u niets. Let op: voor verzekeringen met een looptijd van minder dan 1 maand geldt deze bedenktermijn niet. Voor verzekeringen die direct ingaan en die u binnen 14 dagen opzegt, mogen wij poliskosten in rekening brengen. U betaalt geen premie voor de periode dat de verzekering gelopen heeft omdat de verzekering per ingangsdatum wordt beëindigd. U kunt dan geen beroep doen op dekking.