Van der Vliet Recreatie caravanverzekering

Waarom een caravanverzekering afsluiten bij Caravanpolis?

Wanneer de dagen weer langer worden en de klok weer een uur vooruit is gezet, beginnen de meeste caravanners al weer uit te kijken naar het moment waarop de caravan voor het eerst uit de stalling wordt gehaald. Misschien gaat u binnenkort wel met uw zojuist aangeschafte caravan een lang weekend weg om de caravan uit te proberen, met uw gezin gezellig naar een camping in Nederland of lekker met elkaar voor de drukte uit richting de zon. Hoe dan ook, u wilt onbezorgd kunnen genieten van uw schaarse vrije tijd. Caravanpolis helpt u daarbij!
Het afsluiten van een caravanverzekering zult u niet direct associëren met het genieten van uw caravan. Toch kan een goede caravanverzekering daar zeker aan bijdragen. Er zitten namelijk grote verschillen tussen de verschillende caravanverzekeringen op het gebied van:
  • Hoogte van de uitkering,
  • Hulpverlening in het buitenland,
  • Snelheid waarmee de eventuele schade wordt afgewikkeld en
  • Hoogte van de premie.
Van der Vliet RecreatieU hoopt een verzekering natuurlijk nooit nodig te hebben. Wanneer dat dan toch een keer het geval is, wilt u wel goed en snel geholpen worden zodat u snel weer gebruik kan maken van uw caravan. Caravanpolis helpt u bij schade, om uw schade snel  gerepareerd en de kosten snel vergoed te krijgen. Reparaties kunnen gewoon worden uitgevoerd door Van der Vliet Recreatie. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakkundig herstel op een vertrouwd adres.

Nieuwe caravan of occasion? Wij hebben altijd de beste verzekering voor uw caravan voor een scherpe prijs!

Caravanpolis werkt samen met een aantal specialistische caravanverzekeraars en wij vergelijken regelmatig het aanbod van de verschillende verzekeraars met elkaar. We kijken hierbij natuurlijk naar de premie, maar ook naar de kwaliteit van de dekking welke u voor deze premie krijgt. 

Vraag hier een offerte aan voor uw caravanverzekering.

Klik op onderstaande button om een offerte voor het verzekeren van uw caravan aan te vragen. Wanneer u het offerteformulier dan zo volledig mogelijk invult, maken wij voor u een offerte met daarin de mogelijkheden en de bijbehorende premies keurig op een rijtje.
Offerte caravanverzekering

Contactgegevens Recreatie Zeker

Caravanpolis is een handelsnaam van Recreatie Zeker.
Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen?
Om contact met ons op te nemen vindt u hieronder onze gegevens. Op de speciale Van der Vliet Recreatie FAQ-pagina vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen terug. Misschien staat het antwoord op uw vraag hier ook al tussen.
Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Recreatie Zeker
Gerberalaan 43
1424AR De Kwakel
Tel.: 085-30 31 191
E-mail: info@recreatiezeker.nl

KvK nr.:  64052370
BTW nr.: 186565501B01
AFM nr.: 12043544

Openingstijden Recreatie Zeker

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur - 17.30 uur.

Contactformulier

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.
Velden met een * zijn verplicht.