Europeesche caravanverzekering

Volop vrijheid bij het samenstellen van uw caravanverzekering.

Van der Vliet RecreatieU kunt de Caravanverzekering van de Europeesche naar eigen wens samenstellen. U betaalt dan alleen voor de dekking die u kiest. Ook wordt de premie bij Europeesche Verzekeringen jaarlijks automatisch aan de waarde van uw caravan aangepast. Zo blijft u perfect verzekerd, op een voordelige manier. Door op het Van der Vliet Recreatie logo te klikken kunt u weer teruggaan naar de Van der Vliet Recreatie verzekeringspagina.


Zo werkt het

Bepaal zelf de waardegarantieperiode!

Bij het afsluiten van de verzekering kiest u zelf voor een periode van 1, 3 of 5 jaar waarde-garantie. Tijdens deze periode blijft de verzekerde waarde van uw caravan gelijk. Daarna past Europeesche Verzekeringen de verzekerde waarde èn de premie jaarlijks automatisch aan. U betaalt dus nooit teveel!
Uw caravan op maat verzekerd
U stelt de Caravanverzekering van de Europeesche op maat samen. Zo houdt u de kosten in de hand: u betaalt alléén voor wat u echt nodig heeft. Standaard bent u verzekerd voor aansprakelijkheid en brand/diefstal/natuur. De andere dekkingen kunt u zelf kiezen.

De mogelijkheden op een rijtje

Aansprakelijkheid

Met de dekking aansprakelijkheid krijgt u een vergoeding als u met uw caravan schade heeft veroorzaakt aan anderen en aan hun spullen.


Brand/diefstal/natuur

Met de brand/diefstal/natuur dekking verzekert u uw caravan voor schade door brand, diefstal en natuurgeweld, zoals storm en blikseminslag. Daarnaast bent u verzekerd voor diefstal, verduistering en vermissing van uw caravan en voor braakschade.


Inboedel / voortent of luifel / accessoires

Met deze uitbreiding verzekert u de inboedel, uw voortent/luifel of accessoires van uw caravan mee. Hiervoor gelden dezelfde dekkingen als voor uw caravan.


Eigen risico

Indien u een eventuele schade laat repareren door Van der Vliet Recreatie heeft u € 150,- minder eigen risico op de caravanverzekering van de Europeesche


Hulpverlening

Met deze uitbreiding krijgt u recht op hulpverlening voor uw caravan als u na pech, diefstal of een ongeval met uw caravan of de auto-caravancombinatie niet verder kunt. Of als de bestuurder van de combinatie uitvalt door ziekte, letsel of overlijden.


Vervangend vervoer

Met deze uitbreiding bent u verzekerd voor vervangend vervoer als uw auto of caravan vlak voor vertrek naar het buitenland of tijdens de reis uitvalt door een van buitenkomende onheil, zoals een aanrijding.


Beschadiging/aanrijding

Kiest u voor de uitbreiding beschadiging/aanrijding dan heeft u een allriskverzekering die dekking geeft voor plotselinge en onvoorziene beschadiging van of aanrijding met uw caravan. Ook als dit het gevolg is van een eigen gebrek.


Hagelschade

Deze uitbreiding beschermt u tegen schade door hagel. Hebt u een hagelbestendig dak? Dan krijgt u korting op de verzekeringspremie.


Particuliere verhuur

U kunt de particuliere verhuur aan een privépersoon meeverzekeren. Het gaat dan om verhuur voor recreatief gebruik. Wanneer u voor deze dekking kiest, bent u op dat moment verzekerd voor dezelfde dekkingen die u gekozen hebt voor uw caravan. De dekking voor particuliere verhuur geldt niet als u uw caravan bedrijfsmatig verhuurt of als u deze gebruikt voor iets anders dan recreatie.

Europeesche Verzekeringen

Caravanverzekering Europeesche VerzekeringenMet onderstaand aanvraagformulier voor de caravan-/vouwwagenverzekering vraagt u een verzekering aan van Europeesche Verzekeringen. Caravanpolis.com/Recreatie Zeker heeft goede ervaringen met de caravan-/vouwwagenverzekering van de Europeesche. De algemene voorwaarden van de caravan-/vouwwagenverzekering kunt u hier downloaden.

Belangrijk om te weten

* Alle vragen met een * moeten worden beantwoord voordat u de aanvraag naar ons kunt versturen.
# Indien u bij de vraag omtrent hoe u wenst te betalen kiest voor automatische incasso, dan gaat u middels het versturen van dit formulier akkoord met automatische incasso. Dit betekent dat u Europeesche Verzekeringen toestemming geeft om uw premie en kosten per termijn automatisch van uw rekening af te schrijven.

Aanvraagformulier caravanverzekering

Bedenktermijn

Als u de verzekering toch niet wilt afsluiten, moet u deze binnen 14 dagen opzeggen. In dat geval doet u een beroep op het herroepingsrecht. Het opzeggen van de verzekering binnen de bedenktermijn kost u niets. Let op: voor verzekeringen met een looptijd van minder dan 1 maand geldt deze bedenktermijn niet. Voor verzekeringen die direct ingaan en die u binnen 14 dagen opzegt, mogen wij poliskosten in rekening brengen. U betaalt geen premie voor de periode dat de verzekering gelopen heeft omdat de verzekering per ingangsdatum wordt beëindigd. U kunt dan geen beroep doen op dekking.